top of page
  • Foto van schrijverMaarten Koppers

Wat is Dubai Porta potty?

Bijgewerkt op: 26 jul. 2023


Een gratis vakantie naar Dubai, wie wil dat nou niet? Rijke sjeiks die niet meer weten wat ze met hun geld moeten laten steeds vaker mooie dames van over de hele wereld over vliegen. Deze dames krijgen een gratis vakantie en een mooi bedrag aan zakgeld. Maar wat moeten zij hier voordoen? Met de introductie van de Dubai Porta Potty is er een nieuwe dimensie toegevoegd aan de snoepvakanties naar Dubai. Wie dacht dat een nachtje seks hebben met een Sjeik voldoende is heeft het aardig mis. De Sjeiks worden steeds extremer, vrouwen worden tegenwoordig namelijk gebruikt als Porta Potty. Oftewel: een menselijk toilet.


De normale escorts of onlyfans modellen zoals Emily Black zijn niet meer genoeg plezier voor de rijken der Aarde. Omdat ze alles al gezien hebben zoeken ze steeds meer naar een nieuwe kick, nu is het zover gekomen dat ze dames uit Amerika, Frankrijk andere landen (wellicht ook Nederland) laten overvliegen om vervolgens te gebruiken als menselijk toilet.


Tegenwoordig is half trending Instagram te vinden in Dubai, maar hoe doen zij dat toch? Chillen op een yacht, uitgaan in clubs met flessen champagne en rijden in een auto van een paar ton? Voor niks gaat de zon op, veel van deze influencers betalen dit met hun lichaam. Echter is een nachtje seks met een sjeik tegenwoordig niet meer genoeg, je moet je laten vernederen door jezelf onder te laten plassen en poepen.


Wil je het verhaal lezen van een dame niet naar Dubai is gelokt zonder te weten dat ze moest fungeren als Dubai Porta Potty? Lees dan de onderstaande screenshots:
Porta Potty Video


Een Porta Potty is een mobiel toilet of een draagbaar toilet. Vandaar dat de term Porta Potty zeer goed te begrijpen is in deze context.


Via de onderstaande knop kun je zien wat een Porta Potty zijn in Dubai precies inhoudt. Let op: het is zeer onsmakelijk!


Ook mannen willen Porta Potty zijn in Dubai


Overigens zijn niet alleen vrouwen de pineut als het gaat om poep eten. Ook de Emiraten vinden het lekker om gebruikt te worden als menselijk toilet, althans als we TikTok’er @hocusbogus.20 mogen geloven. Deze stewardess merkte namelijk op dat er tal van jonge dames businessclass vlogen. Al deze vrouwen wilde graag vezelrijk voedsel eten. Na eindelijk de moed bij elkaar geraapt te hebben vroeg de TikTok’er waarom er telkens om vezelrijk eten werd gevraagd in de businessclass, een van de vrouwen antwoorde veelzeggend:


‘’Als ik eerlijk ben. Ik krijg betaald om te poepen op mannelijke Emirati (mensen van Dubai), hierdoor heb ik vezelrijk voedsel nodig, ik ga namelijk vanavond op een yacht’’.

En deze yachten zijn dan ook de plek waar dit soort feestjes georganiseerd worden. Boten worden afgehuurd om elkaar onder te poepen, vaak in ruil voor 10 duizenden dollars.

7.140 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page