top of page
  • Foto van schrijverMaarten Koppers

Wie is Emily black? Onlyfans, Leeftijd, Social media, Studie en meer..

Bijgewerkt op: 16 sep. 2022


Als je actief ben op Instagram, TikTok of Youtube dan zal de naam Emily Black je niet ontgaan zijn. De prachtige 21 jarige social media ster uit Engeland is namelijk ongekend populair. Met minder dan 40 youtube videos te posten, wist ze al een kwart miljoen volgers te vergaren op het videoplatform. Wil je meer weten over influencer Emily black? Lees hier alle ins en outs over de prachtige Emily Black!


Wie is Emily Black?

Emily Black is begin deze eeuw geboren, 19 april 2000 werd ze namelijk in Engeland op de wereld gezet door haar moeder. Samen met haar vader en moeder groeide ze op in dat zelfde Engeland waarna ze in haar tienerjaren ging studeren aan de universiteit. Hier volgde zij de opleidingen entomologie en zoölogie. Ze ging dus specialiseren in insecten, iets wat je misschien niet verwacht van deze knappe dame.


Zoals elke student moest Emily ook haar geld bij elkaar verdienen, tijdens haar bijbaantje in een club ontdekte ze de aandacht die ze kreeg van vele mannen. Hierdoor besloot ze een account aan te maken op Onlyfans. Onder de naam ‘’Emblack’’ belande ze danzij haar pikante content al snel in de beste 0.01% content creators op het Onlyfans platform.


En zoals dat vaak gaat met studenten, als er veel geld verdiend wordt met een ‘’bijbaantje’’ dan wordt de studie al snel naast hun neer gelegd. Zo ook bij Emily Black, naarmate haar social media carrière steeds beter begon te lopen besloot ze om te stoppen met haar studie aan de Universiteit.Emily Black TikTok

Hoewel Emily nog niet zo héél lang bezig is met TikTok, heeft ze al bijna een miljoen volgers bij elkaar weten te krijgen. En blijkbaar vallen de pikante filmpjes van Emily Black in de smaak. Anno september 2022 heeft ze namelijk bijna 21 miljoen likes gekregen op haar TikTok filmpjes. Wil jij ze ook zien? Bezoek dan de TikTok Pagina van Emily Black.


screenshot tiktok emily black

Instagram Emily Black

Ben je niet zo van TikTok? Dan is de Instagram pagina van Emily ook een aanrader. Dan ben jij samen met 720 duizend andere één van de volgers van de upcoming ster. Maar wat kan je precies zien op haar insta? Bekijk dan onderstaande kiekjes:insta pics emily black


insta pics 2 emily black

Emily Black op Youtube

Met ruim 400.000 abonnees is Emily op Youtube ook een populaire influencer. Met haar pikante filmpjes waar ze onder anderen verschillende bikini’s gaat passen en voetbalshirts gaat passen trekt de Britse een hoop kijkers. Zo heeft ze op een filmpje uit april 2021, waar ze nieuwe bikini’s gaat passen maar liefst ruim 2.2 miljoen kijkers.

Emily Black en Erik Ten Hag

De connectie tussen Emily en Erik Ten Hag is in eerste opzicht misschien heel apart. Maar Emily heeft onlangs in een video bekend dat het een fan is van Manchester United, de club waar Ten Hag natuurlijk trainer is.emily black manchester united
Emily Black naakt

Misschien hoop je op deze pagina naaktbeelden te zien van Emily Black, maar helaas! Daarvoor zal je echt een abonnement op haar Onlyfans pagina moeten nemen. Voor slechts $12,99 per maand kan je al genieten van pikante foto’s en videos van Emblack. Wil je pikante kiekjes van Emily? Dan is haar twitter ook een uitkomst.


@ItsEmilyBlackYT op Twitter

Op Twitter is Emily ook actief, en dat doet ze niet geheel onverdienstelijk met haar 250,000 volgers die kunnen genieten van half naakte beelden van de jonge Britse. Op haar twitter maakt ze overigens ook bekend dat ze 50% korting biedt op haar Onlyfans abonnement.


Emily black twitter


Emily Black Trivia

- Emily is 161 cm lang.

- Heeft een vermogen van ongeveer $300.000

- Heeft twee tatoeages.

- Verloor haar maagdelijkheid op 15 jarige leeftijd

- Houdt van Marvel films

- Haar favoriete serie is Game of Thrones

- Is bang voor spinnen

- Houdt van Cheese cake en Donuts

- Heeft haar witte python (slang) huisdier vernoemd naar een karakter uit Harry Potter. De slang heet namelijk ‘’Bellatrix’’.

1.955 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page