top of page
  • Foto van schrijverMaarten Koppers

BESTE FILMS EN SERIES MET PEDRO PASCAL

Ben jij een fan van films en series van Pedro Pascal? Bekijk dan onze lijst met beste films en tv-series waarin Pedro Pascal een rol vertrolkt. Sommige films of series zullen beschikbaar zijn op Netflix, voor andere moet je andere streamingsdiensten aanwenden om ze te kunnen bekijken.
Pedro Pascal is een Chileense acteur die de afgelopen jaren in raptempo enorm populair geworden is. Met series als The Mandalorian en Game of Thrones zijn een hoop filmliefhebbers fan geworden van Pedro Pascal. Ben jij ook fan van zijn acteerkunsten en wil je meer films of seris bekijken van deze acteur? Check dan onze tips voor beste series en films van deze acteur!Tip #1 - Game of Thrones


Game of Thrones (GoT) móet je echt gezien hebben. Niet alleen om Pedro Pascal als acteur, maar om de geweldige verhaallijn en prachtige beelden. Nu zullen de meeste mensen GoT al gezien hebben, tóch moeten wij deze serie met een bescheiden rol voor Pascal natuurlijk altijd op nummer 1 zetten in deze lijst.


Tip #2 - The Mandalorian


The Mandalorian is enorm populair onder Starwars fans. Deze spin-off van de geweldige Starwars filmreeks is een ware hit en is te zien op het streamingsplatform van Disney. The Mandalorian heeft inmiddels 24 afleveringen online staan bij Disney, ga dat dan ook zeker kijken als je dat nog niet gedaan had! Met Pedro Pascal dus in de hoofdrol..

"Wat zijn hart nodig heeft, is Grogu" – Pedro Pascal over tv-serie The Mandalorian


Lees nu het Interview van Pedro Pascal op Starwars.com.

Tip #3 - The Adjustment Bureau


Deze film uit 2011 krijgt een IMDB score van 7 sterren en is een populaire film met Matt Damon in de hoofdrol. Pedro heeft ook een bescheidenrol in deze film. In onze ogen moet je als filmliefhebber deze film zeker gezien hebben, ook al heeft Pascal niét de grootste rol van de film.
Tip #4 - The Last of US


The Last of Us is nóg een populaire serie waar Pascal de hoofdrol vertolkt van het personage 'Joe Miller'. In deze serie Moet Joe overleven in een wereld na een zware pandemie die een groot gedeelte van de wereldbevolking uitgeroeid heeft. The Last of Us is te zien via HBO Max.


The Last of us is dit jaar (2023) uitgebracht en krijgt een 8.8 op IMDB en is dus zéker de moeite waard.

Tip #5 - We Can Be Heroes


Deze kinderfilm is te zien op Netflix en valt zwaar in de smaak bij jonge kinderen. Wil je een Pascal Pedro film zien mét je kinderen? Dan is We Can Be Heroes een echte aanrader. Pascal vertolkt hier de rol van superheld Marcus Moreno.

Pedro Pascal aankomende films en series

Pedro Pascal is HOT, er zitten daarom genoeg films en series in de pijplijn voor deze acteur. Hierbij een lijstje met aankomende releases:


Gladiator 2 - 2024

Minecraft - 2025 The Last of us (TV Serie) - 2023 Drive-Away Dolls - 2023

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page