top of page
  • Foto van schrijverMaarten Koppers

Neckermann kleding voor heren

Neckermann was jarenlang een toonaangevende catalogus waar onder andere mannen kleding en herenkleding. Naarmate de ontwikkeling van het internet zich vorderde en online shoppen steeds gebruikelijker werd, werd er ook bij Neckerman kleding gekocht door mannen en vrouwen. Vooral lifestyle kleding was er populair bij het bedrijf.


Echter kreeg Neckermann kleding het steeds moeilijker met de toenemende online concurrentie van winkels en online warenhuizen als Zalando, Wehkamp en Bijenkorf. Anderzijds groeide kleding winkels zoals Zara, H&M en dergelijke merken enorm in populariteit waardoor Neckermann kleding het steeds moeilijk kreeg.

In 2020 werd Neckermann helaas failliet verklaart, dit omdat het bedrijf haar rekeningen niet kon betalen. Neckermann kwam in de periode daarvoor al slecht in het nieuws, onder anderen bij tv-programma Kassa, waar het klachten regende van klanten die hun geld niet terug kregen van geretourneerde kleding.

Neckerman anno 2022Neckermann website screenshot


Wie tegenwoordig de website van Neckermann.com bezoekt, ziet dat de website van Neckermann kleding wordt doorgelinkt naar het Duitse warenhuis Otto. Otto, waar ook kleding gekocht kan worden, probeerde nog een doorstart te maken met Neckermann. Echter liep dit niet succesvol waardoor het bedrijf besloot om de webshop van Neckermann offline te halen.


Behoorde je dus tot de klanten van Neckermann die Herenkleding of Dameskleding kocht bij Neckermann.com? Dan kan je hoogstwaarschijnlijk goed terecht op otto.nl214 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page